BÁV Szent István Antikvitás


1055 Budapest, Szent István krt. 3.
Nyitvatartás: H-P: 10:00-19:00, Sz: 10:00-14:00
+36 1 4730666
Bolt463@bav.hu
www.bav.hu

BútorMűtárgyFestményLakberendezésAukciós házÉkszer

BÁV Szent István Antikvitás

A BÁV Zrt. több mint 240 éves történelmével, a legnagyobb múltú jogfolytonosan működő magyar vállalkozás. Az 1773-ban Mária Terézia kézjegyével ellátott, díszes, királyi alapítólevél – bőrkötésben, nagy királyi pecséttel – múzeumunk kiemelt becsű darabja.

A BÁV műkereskedelmi tevékenysége során fontos küldetésének tartja, hogy a sok évtized alatt felhalmozott szakértelmével és tapasztalatával a nemzeti kulturális kincsek felkutatásában, megőrzésében, gyarapításában, a tárgyak által közvetített kultúrtörténet megismertetésében tevékenyen részt vegyen, támogassa a magán és közgyűjtemények fejlődését, valamint a felnövekvő generációk gyűjtői törekvéseit. Mindehhez budapesti műkereskedelmi bolthálózata, a Szent István Antikvitás üzlete valamint modern Aukciósháza nyújt megbízható hátteret.  Évente több alkalommal megrendezésre kerülő aukciói a magyar műkereskedelem kiemelkedő eseményeinek számítanak.

A Szent István Antikvitás 3 szinten várja a műtárgyak, festmények, bútorok, papír régiségek iránt érdeklődőket. Üzletünkben ingyenes értékbecslésével és felvásárlással is foglalkozunk.

bodo_galeria_es_aukcioshazbav_ekszergaleria