Moró Antik


1055 Budapest, Falk Miksa u. 13.
Nyitvatartás: H-P: 10:00-18:00
+36 1 3110814
info@moroantik.hu
www.moroantik.hu

Műtárgy

Moró Antik

Különleges hangulatú üzletben találja magát az a vásárló, aki a Falk Miksa utca 13. alatt található, 1993ban alapított Moró Antik Galériába látogat.

Az üzlet, mára igazi családi galériává nőtte ki magát Moró Lajossal, aki gyerekkora óta gyűjti a fegyvereket és fiával, Moró Csabával, ki a keleti műtárgyak rajongója.

 A fegyvergyűjtők és a keleti művészetek szerelmesei gyakran beszélnek itt meg találkozót, mert a világ minden részéről származó egyszerű és míves fegyverektől -a kardoktól a lőfegyverekig-a békésebb világot idéző tibeti és nepáli  buddhista kellékig sok minden megtalálható ebben a boltban. A lovagló- és a fa-, ezüst fejű sétapálcák az elmúlt századokat idézik. Miniatűr japán faragványok, az úgynevezett netsukék, lakkdobozok, bronz füstölők, kínai porcelánok, és egyéb Közel-és Távol keletről származó műtárgyak egész sora képviseli e távoli világot a galéria kínálatában.

 Reméljük, hogy az interneten tett látogatása az első lesz a sok közül és előbb-utóbb személyesen is ellátogat a Moró Antik Galériába.

nagyhazi_galeriamontparnasse_galeria