Pintér Galéria és Aukciósház


1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.
Nyitvatartás: H-P: 10:00-18:00, Sz: 10:00-14:00
+36 30 3310600
recepcio@pinterantik.hu
www.pinterantik.hu

BútorMűtárgyFestményAukciós ház

Pintér Galéria és Aukciósház

Vállalkozásunkat 1990-ben indítottuk. Közel 2000 nm-es Aukciósházunk Budapest belvárosában helyezkedik el a Falk Miksa utcában, a Parlamenttől néhány lépésnyire, a galériás negyedben. Egy gyönyörű, 1907-ben épült polgári ház labirintusszerű pincéjéből alakítottuk ki kiállítóterünket. Ezek a rejtélyes és egyben lenyűgöző terek szolgálnak hátteréül az antik és kortárs műtárgyaknak, festményeknek, bútoroknak.

Aukciósházunk évente négy alkalommal rendez élő aukciót és havonta vannak online aukcióink. Cégünk galériaként is működik. Kínálatunk széles választéka a kis vitrintárgyaktól egészen az óriási kastélyberendezésekig, szőnyegtől a csillárig, a reneszánsztól napjainkig terjed. Az Aukciósház az antik tárgyak és műalkotások mellett kortárs művészettel is foglalkozik.

Galériánk időről-időre kulturális rendezvényeknek is helyszínt biztosít, így előadások, vetítések, sajtótájékoztatók és társasági események színteréül is szolgál. Természetesen lehetőség van helyiségbérlésre is (szülinapok, bemutatók, forgatások, kiállítások megrendezése alkalmából).

Rendkívüli terek - rendkívüli árukínálat - rendkívüli események...

Kérjük győződjenek meg ezekről Önök is személyesen!

Szeretettel várjuk Önöket:

Pintér Péter és az Aukciósház csapata

regimodi_lakberendezesek_boltjanemeth_antik