Európa Galéria


1055 Budapest, Falk Miksa u. 18-20.
Nyitvatartás: H-P: 10:00-18:00 Sz: 10:00-14:00
+36 1 2693281
lexmihaly@gmail.com
www.europagaleria.hu

BútorMűtárgyFestményLakberendezés

Európa Galéria

Az Európa Galéria Budapest műkereskedelmi központjában található 400 négyzetméteres, háromszintes üzlethelyiségébe várja a gyűjtőket és az érdeklődőket. Kínálatunkban a bútoroktól a festményeken keresztül a műtárgyakig megtalálható szinte a teljes antik áruválaszték. A keleti kultúra rajongói is kielégíthetik szenvedélyüket, mivel szakértőink által hitelesített, többek között kínai és japán eredetű képeket, szobrokat és egyéb műtárgyakat kínálunk eladásra.

A méltán világhírű magyar fotóművészet iránti elkötelezettségünk miatt önálló kiállítóteret nyitottunk a kortárs fotóművészet képviselői számára, s emellett időről időre lehetőséget nyújtunk a bemutatkozásra hazai kortárs képző- és iparművészeknek is.

Teljes körű szállítási kapacitással rendelkezünk. A világ bármely pontjára el tudjuk juttatni a megvásárolt, vagy akár a weblapunkon kiválasztott műtárgyakat: biztosítással, professzionális csomagolással és rövid határidővel.

Tevékenységi körünk felöleli a bútor-, festmény- és kerámia-restaurálást, amelyet hivatástudatuk magas fokán álló szakemberek végeznek, természetesen garanciával.

Üzletünkre a családias légkör jellemző, amelyet a több nyelven beszélő, kedves, szakképzett kollégáink és az enteriőrszerűen berendezett terek biztosítanak.

Jöjjön el, élvezze az Európa Galéria vendégszeretetét, töltődjön fel egy kellemes érzéssel, amelyet a műtárgyak, a kultúra világa áraszt magából, és lepje meg magát vagy szeretteit egy csodálatosan szép művészi alkotással. Budapest a világ egyik legszebb városa. Fedezze fel, ne csak a szép épületeket, hanem az itt élő emberek alkotó fantáziájának páratlanul szép alkotásait.

haas_galeriae-galeria